02177979660

کاشت مو

فهرست مطالب

چه عواملی بر سلامتی و زیبایی موها تأثیرگذارند؟

داشتن مویی زیبا تاثیر بسیاری  بر اعتماد بنفس دارد. متاسفانه به مرور زمان و به‌دلیل عوامل گوناگون از جمله وراثت، اختلالات هورمونی، استرس، تغذیه نامناسب، سبک زندگی مدرن، شیمی درمانی، استفاده مدام از حالت دهنده‌هایی که حرارت بالایی دارند مانند اتو مو و سشوار و … به تدریج موجب تضعیف فولیکول‌های مو و در نتیجه ریزش مو می‌شود. بااین وجود داشتن موهای پرپشت و سالم برای افرادی که دچار ریزش مو شده‌اند دیگر یک آرزو نیست. امروزه کاشت مو از جمله عمل‌های زیبایی کاربردی در دنیا شناخته شده‌است. در کلینیک تخصصی آوا کاشت مو به صورت تضمینی انجام می شود و این تضمین نشان دهنده توان و تجربه بالای تیم حرفه ی کاشت کلینیک آوا می باشد.

ریزش روزانه‌ی موی سر تا چه میزان طبیعی است؟

ریزش روزانه‌ی مو فرایندی طبیعی است. هر فرد بالغ روزانه 100-50 تار مو را از دست می‌دهد. از آنجایی که تارهای مو جایگزین می‌شوند، تراکم مو نیز ثابت می‌ماند. زمانی ریزش مو  ترسناک بنظر می‌رسد که این تعداد ریزش روزانه بیشتر شود و توامان با آن، تراکم مو نیز کم شود. در صورتی که دپار ریزش مو شدید هستید در اسرع وقت با مشاورین کلینیک تماس بگیرید.

معرفی ساختار موی انسان

ساختمان مو از ساقه و فولیکول تشکیل شده‌است. هورمون‌هایی که توسط رگ‌های خونی موجود در پیاز مو تولید می‌شود، بر ساختمان و رشد مو تأثیر می‌گذارد. مراحل رشد مو به سه بخش تقسیم می‌شود:

مرحله رشد یا آناژن: سلول‌های پیاز مو در این مرحله تکثیر می‌شوند که باعث رشد و ضخامت مو می‌شود.

مرحله کاتاژن: در این مرحله که یک تا سه هفته به طول می‌انجامد، پیاز مو پس از رشد فعال آماده‌ی استراحت می‌شود. در این مرحله قطر فولیکول‌های مو کاهش می‌یابد.

مرحله ریزش یا تلوژن: در این مرحله که سه تا چهار ماه به طول می‌انجامد، فولیکول مو بطور کامل غیر فعال شده و رشد ساقه‌ی مو نیز متوقف می‌شود. در نتیجه در این مرحله روزانه 75 تا 100 تار مو می‌ریزد و زمینه را برای رشد موهای جدید فراهم می‌شود.

چگونه از ریزش مو جلوگیری کنیم؟

در اکثر مواقع با مراجعه به پزشک متخصص پوست، مو و تغذیه، مصرف ویتامین‌های مورد نیاز و تغییر رژیم غذایی مشکل ریزش مو حل خواهد شد.

در صورت مؤثر نبودن درمان ریزش مو، عمل کاشت موی طبیعی تنها روش قطعی درمان ریزش مو می‌باشد.

عمل کاشت مو به قدری ساده است که حتی نیازی به بیهوشی و بستری شدن در بیمارستان ندارد و به صورت سرپایی در کلینیک‌ زیبایی آوا به سادگی قابل انجام است. به منظور انجام عمل کاشت مو از موهای طبیعی سر فرد متقاضی استفاده می‌شود. ولی این موهای قابل پیوند از قسمت‌های خاصی از سر افراد متقاضی استفاده می‌شود. بهترین گزینه برای پیوند مو، قسمتی از موی پشت سر حدفاصل دو گوش است؛ دلیل این امر این است که موهای این قسمت تحت تأثیر هومون‌های مردانه قرار نمی‌گیرند و نکته جالب اینکه این موها ویژگی خاص خود را با خود به قسمت‌های مختلف سر می‌برند و دیگر دچار ریزش نخواهند شد.

بانک مو

قسمتی از سر که منبع بسیار مناسبی برای کاشت مو می‌باشد و گرافت‌های مو از آنجا تأمین می‌شود بانک مو نامیده می‌شود. به دلیل مقاومتی که موهای پشت سر در برابر عوامل محیطی و هومونی دارند، بهترین بانک مو در این قسمت قرار دارد. اگر دقت کنید در اغلب افراد در سنین مختلف حتی سنین پیری، این قسمت از سر دچار ریزش نمی‌شود. قسمت پشت سر به دلیل تراکم موی ایده‌آل گرافت‌هایی مناسبی برای کاشت مو دارد. منظور از تراکم ایده­‌آل این است که در هر سانتی متر مربع ، پنجاه تا صد واحد فولیکول طبیعی در قسمت پشت سر، وجود دارد.

مو از چه قسمت‌‌هایی تشکیل شده‌است؟

مو از ساقه مو و فولیکول مو یا پیاز مو تشکیل شده‌است. روزنه‌های سطح سر تشکیل شده از یک تار مو یا چند تار مو هستند که به این دسته‌های تک تار مویی یا چند تار مویی گرافت مو یا واحد فولیکولار مو گفته می‌شود. بانک موی سر بستگی به تارموهای یک تا پنج تایی موجود در هر گرافت مو دارد.

عواملی که در انجام کاشت مو اهمیت دارند

  • داشتن سابقه طاسی خانوادگی در شخص
  • سن
  • میزان طاسی فرد و همچنین کیفیت مو و پوست پشت سر
  • وضعیت سلامتی شخص
  • توجه به وضعیت روحی روانی بیمار

مهم‌ترین موضوع اینکه فرد متقاضی کاشت مو را متقاعد کنیم که توقع‌اش از نتیجه‌ی کاشت را متناسب با میزان طاسی و کیفیت بانک موی خود بداند؛ در غیر این صورت از نتیجه‌ی کار به طور قطع ناراضی و به لحاظ روحی آسیب فراوانی خواهد دید.

انواع روش‌های کاشت مو

انواع روش‌های کاشت مو از سه بخش اصلی برداشت، آماده‌سازی و کاشت تشکیل شده‌است.

کاشت مو به روش FUT(میکروسرجری)

روش کاشت مو FUT یا روش نواری نسبت به روش‌های دیگر کاشت مو از سابقه‌ی بیشتری برخوردار است که شامل سه مرحله اصلی می‌باشد: در مرحله اول واحد‌های فولیکولی را با ایجاد برشی نواری از منطقه‌ی بانک مو جدا می‌کنند. در مرحله‌ی دوم گرافت‌ها را جهت قرار دادن در ناحیه‌ی مورد تظر آماده می‌کنند. در مرحله آخر که مرحله کاشت نیز نامیده می‌شود گرافت‌ها را در منطقه مورد نظر قرار می‌دهند. مدت زمان این عمل بین 4 تا 6 ساعت خواهد بود. دوران نقاهت این عمل دو هفته خواهد بود که پس از اتمام این دوره تا دو ماه به احتمال زیاد دچار ریزش مو خواهید شد که دلیل این امر شوک است که به فولیکول‌های مو وارد شده است و از شروع ماه سوم رشد موی کاشته شده آغاز می‌شود.

کاشت مو به روش FIT (غیر جراحی)

روش Fit امروزه بسیار محبوب‌تر از روش FUT است. این روش نیز مانند روش FUT از سه مرحله‌ی برداشت، آماده‌سازی و کاشت تشکیل شده‌است. تفاوت این روش با روش قبل در این است که در روش FIT بعد از ایجاد سوراخ‌های بسیار ریز با استفاده از تیغ‌های استاندارد، فولیکول‌های موجود در بانک مو را استخراج می‌کند.این کار هزاران بار برای استخراج گرافت‌ها انجام می‌شود و به همین دلیل این روش نسبت به روش‌های دیگر بسیار زمانبر است. این روش به مراتب عوارض جانبی کمتری نسبت به روش FUT دارد، دوره‌ی نقاهت کمتری دارد و همچنین در این روش جراح می‌تواند موهای با ضخامت کمتر را نیز برداشت کند.

کاشت مو با روش ترکیبی

از نام این روش می‌توان متوجه شد که این روش تلفیقی از روش FIT و FUT است. این روش مناسب افرادی است که دچار طاسی در محدوده‌ی وسیعی از سر شده‌اند درنتیجه نیاز به گرافت‌های بیشتری دارند تا به تراکم موی مناسبی دست پیدا کنند. این عمل جراحی نیاز به 8 تا 10 ساعت زمان دارد. مزایای این روش دستیابی به بیشترین تراکم ممکن تنها در یک جلسه می‌باشد.

کاشت مو با استفاده از موهای بدن

این روش کاشت مو مناسب افرادی است که موی سر مناسب برای اهدا ندارند و ناچار از استفاده از فولیکول‌های از قسمت‌هایی از بدن هستند که موهای ضخیم‌تری دارد. معمولا از فولیکول موهای ریش (قسمت زیر چانه) و یا موی سینه در این روش برای پیوند استفاده می‌کنند.

کدامیک از روش‌های کاشت مو مناسب‌تر است؟

پزشکان متخصص در کلینیک زیبایی آوا با در نظر گرفتن مواردی مانند سن، آزمایش‌های فرد، بانک  مو و ناحیه‌ی طاسی و با توجه به روش‌های کاشت مو و شرایط خاصی که هر کدام از این روش‌ها دارند، روش مناسب برای کاشت مو را تشخیص می‌دهند. برای این کار تنها لازم است تا چند عکس از سر خودتان را به شماره  09129979394 در واتس آپ بفرستید تا مشاوره اولیه رایگان برای شما انجام شود.

در طول عمل کاشت مو

عمل کاشت مو به دلیل بی‌خطر بودن و سرپایی بودن، نیازی به بیهوش شدن و بستری شدن در بیمارستان نمی‌باشد. ولی با توجه به ظرافت و دقت بالایی که عمل کاشت مو دارد، با وجود تیم متخصص و حرفه‌ای این عمل بین 4 تا 6 ساعت به طول می‌انجامد. این زمان برای شخص متقاضی که کاملا به‌هوش است و هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد، زمانی قابل توجه و حوصله‌سر بر است. ولی نگران نباشید. در کلینیک زیبایی آوا می‌توانید در طول عمل کاشت مو، فرد متقاضی کاشت مو فعالیت‌هایی از قبیل: خوردن و آشامیدن، دیدن فیلم، مطالعه، گوش دادن موسیقی و حتی مکالمه تلفنی داشته‌باشید.

اقدامات و مراقبت‌های بعد از کاشت مو

تعویض به موقع پانسمان

تعویض به موقع و صحیح پانسمان هر چند ساعت یکبار تا دو روز بعد از عمل، از عفونت‌های احتمالی بعد از عمل کاشت مو جلوگیری می‌کند. بنابراین نکته‌ای بسیار مهم و قابل توجه است.  به منظور سهولت در انجام این اقدام مهم بعد از خارج کردن کلاه توری از سر و برداشتن پانسمان با پاشیدن کمی آب به گاز استریل و خیس خوردن آن بعد از گذشت چند دقیقه، به راحتی و بدون درد پانسمان را از زخم جدا و محل مورد نظر را با سرم نمکی شستشو می‌دهیم.

استفاده از کمپرس آب یخ

با توجه به تورم بعد از عمل در ناحیه پیشانی، استفاده از کمپرس یخ به کاهش این تورم کمک می‌کند. از قرار دان مستقیم یخ به روی پیشانی خودداری کنید و حتما یخ را داخل کیسه و سپس داخل حوله بپیچانید. ( در نظر داشته باشید که اگر دچار سینوزیت هستید بهتر است از این اقدام خودداری کنید)

انجام فعالیت‌های سنگین ورزشی

محل کاشت مو همواره باید تمیز و خشک بماند. با توجه به این موضوع که انجام فعالیت‌های سنگین ورزشی باعث تعریق بدن و همچنین ناحیه کاشت مو می‌شود؛ بهتر است که از انجام این فعالیت‌ها یک ماه تا 45 روز بعد از عمل خودداری کنید.

خوابیدن به نحوه‌ی مناسب

بهترین و مناسب‌ترین روش خوابیدن بعد از عمل کاشت مو، قرار دادن دو بالشت زیر سر و به صورت طاق باز در زاویه‌ی 45 درجه است.به عبارتی باید سر از بدن بالاتر قرار بگیرد.

آرایش و رنگ‌ کردن موها

می‌توانید موهای خود را پس از گذشت یک ماه و فقط به یک سمت شانه بزنید. با توجه به جوان بودن و محکم نبودن فولیکول‌ها درجایشان بهتر است از رنگ کردن، صاف کردن، فر کردن و سشوار کشیدن موها در دو ماه اول بعد از کاشت خودداری کنید.

شستشوی موها بعد از کاشت

پزشکان متخصص کلینیک زیبایی آوا برای رفع عوارض اولیه شامپوی مناسبی را برای شما تجویز می‌کند که فاقد مواد اسیدی و قلیایی می‌باشد. استفاده از این شامپو‌ها روزی دو بار به همراه اسفنج‌های مخصوص کاشت مو موجب رفع دلمه، عفونت و چربی‌های روی پوست و همچنین استحکام فولیکول‌های جوان می‌شود. بعد از گذشت یک ماه می‌توانید شامپوی مناسب خودتان استفاده کنید.

پرهیز از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی

یک هفته قبل و یک هفته بعد از عمل کاشت مو از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی بپرهیزید؛ زیرا استفاده از این مواد انعقاد خون و در نتیجه تأخیردر روند بهبودی را در پی دارد.

کلاه

بهتر است از پوشیدن کلاه حداقل تا یک هفته بعد از عمل کاشت خودداری کنید؛ زیرا ممکن است کلاه باعث خارج شدن فولیکول‌های جوان از جای خود و در نتیجه ممانعت از رشد موی جدید شود.

 

از چه زمانی بعد از کاشت مو می‌توانیم شستشوی مو را شروع کنیم؟

از روز دوم بعد از کاشت مو می‌توانید شستشوی سر را آغاز کنید. این عمل را می‌توانید با اسپری کردن مخلوط سرم شستشو و چند قطره شامپو به روی سر و یا همچنین با استفاده از فوم شستشوی کاشت و در نهایت آبپاشی آن انجام دهید. روز چهارم می‌توانید کف را با استفاده از اسفنج روی سر بگذارید و بردارید ( از کشیدن اسفنج روی سر بپرهیزید). استفاده از دوش مستقیم تا 21 روز بعد از کاشت مو ممنوع است.

برای رفع خشکی پوست سر بعد از کاشت مو از چه موادی می‌توان استفاده کرد؟

برای رفع خشکی پوست سر بعد از کاشت مو می‌توانید از اسپری روغن بادام تلخ یا روغن ویتامین E به مقدار کم روی قسمت‌های کاشته شده استفاده کنید. همچنین استفاده از آبپاشی سرم روی محل کاشت هر 3 یا 4 ساعت یکبار به مرطوب نگه‌داشتن موهای کاشته شده کمک می‌کند.

بهترین زمان برای کاشت مو چه سنی است؟

پایان 27 سالگی می‌تواند سن مناسبی برای کاشت مو باشد؛ ولی در مواردی که به علل مختلف از جمله وراثت، افراد، در سن زیر 25 ریزش مو و طاسی را تجربه می‌کنند و به مرور زمان اعتماد بنفس خود را از دست می‌دهند. در این موارد تنها کافی است که چند عکس ار زاویه های مختلف از سرتان بگیرید و به شماره 09129979394 ارسال کنید تا مشاوره تخصصی دریافت کنید.

تغذیه بعد از عمل کاشت مو

مواد غذایی که باعث تسریع روند بهبودی می‌شوند:

  • مصرف قرص‌های ویتامین B6 ، آهن، روی، منیزیم، کلسیم، روی
  • مصرف لبنیات به دلیل کلسیم فراوان موجب استحکام فولیکول‌ها در پوست سر می‌شود.
  • مصرف سبزیجاتی مانند: کلم بروکلی، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی و اسفناج
  • مصرف ماهی‌های پرچرب به دلیل دارا بودن امگا3 بالا فولیکول‌های جوان را تقویت می‌کند.
  • آجیل و حبوبات
  • نوشیدن آب و مایعات فراوان

آیا موهای کاشته شده می‌ریزد؟

به طور معمول 5 هفته اول بعد از کاشت مو، شوک ریزش مو را  خواهیم داشت که در افراد مختلف متفاوت است. این ریزش اصلا جای نگرانی ندارد و نشان دهنده‌ی آسیب دائمی مو نیست؛ بلکه این فرایند موقتی و اجتناب‌ناپذیر بخشی از روند طبیعی ترمیم مو می‌باشد. با توجه به متفاوت بودن رشد موهای جدید در افراد مختلف؛ ولی حدود 2 سال زمان می‌برد تا موها رشد طبیعی پیدا کنند و همچنین حجم و ضخامت موها افزایش یابد.

عوارض عمل کاشت مو

بدلیل اجتناب‌ناپذیر بودن عوارض هر عمل زیبایی، بهتر است قبل از هر عمل زیبایی از عوارض احتمالی آن مطلع باشیم. این عوارض در عمل کاشت مو به مراتب کمتر از عمل‌های زیبایی دیگر است. با مراجعه به کلینیک تخصصی زیبایی آوا می‌توانید از عوارض احتمالی این عمل بکاهید. متورم شدن و یا قرمزی پوست سر بعد از عمل زیبایی جزیی از عوارض طبیعی این عمل هستند و جای هیچ نگرانی نیست و بعد از دوران کوتاهی از بین خواهند رفت. عوارض جدی و خطرناک عمل زیبایی کاشت مو، عوارضی هستند که در اثر مناسب نبودن مواد و روش بکار رفته با بدن فرد متقاضی کاشت مو یا نداشتن مهارت جراح عمل بوجود می‌آیند و به طور مشکلات جبران ناپذیری را برای شما بوجود خواهند آورد.

 بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که هر چه جراح کاشت مو تخصص و مهارت بیشتری در امر کاشت مو داشته باشد و هرچه کلینیک زیبایی امکانات و تجهیزات به‌روز‌تر و کارآمد‌تری داشته باشد؛ احتمال وقوع عوارض احتمالی کمتر است. کلینیک زیبایی آوا با کادری متخصص، مجرب و حرفه‌ای یکی از برترین کلینیک‌های کاشت مو در ایران است و که با استفاده از مناسب‌ترین و به‌روزترین امکانات و روش‌ها، عمل کاشت مو را به امری بسیار ساده تبدیل کرده‌است که حتی عوارض طبیعی این عمل مانند تورم و قرمزی به مراتب کمتر از کلینیک‌های دیگر است وتا به امروز حتی یک مورد شکایت و نارضایتی نداشته ایم.

 

نقطه مناسب برای خط رویش موی پیشانی

تمام روال کاشت مو براساس خط رویش موی پیشانی پیش خواهد رفت و مهم‌ترین نکاتی که باید قبل از کاشت مو حتما به آن توجه ویژه‌ای داشت. انتخاب نا‌مناسب خط رویش موی پیشانی منجر به کاشتی مصنوعی و در نهایت عدم رضایت فرد متقاضی کاشت  خواهد داشت. در کلینیک آوا این مرحله تنها توسط پزشک انجام می شود زیرا  با عوامل مختلفی بر آن تاثیر می گذارد ازجمله  جنس مو، تعداد فولیکول‌ها، انحنای طبیعی خط موی پیشانی و زاویه کاشت . پرشکان کلینیک آوا  نقطه مناسب برای خط رویش موی پیشانی را را با توجه به عوامل ذکر شده انجام می دهند.

آیا خط رویش مو باید متناسب با چهره‌ی فرد باشد؟

به طور حتم می‌توان گفت که خط رویش مو باید متناسب با فرم صورت فرد متقاضی باشد. پزشکان متخصص در کلینیک زیبایی آوا با تسلط بر قواعد زیبایی شناختی، خط رویش مناسب با ویژگی‌های خاص فرد متقاضی را طراحی می‌کنند. بهترین الگو برای خط رویش مو معمولا خط رویش موی آنها قبل از ریزش است. هر چند با توجه عامل سن افراد و تفاوت‌هایی که در مدت زمان در خط رویش مو بوجود می‌آید، انتخاب خط رویش بر این اساس چندان هم قابل استناد نیست و برای همین در کلینیک اوا تنها پزشکان این کار را انجام می دهند.

چه نکاتی را باید در پیدا کردن خط رویش مو در نظر گرفت؟

  • سن فرد متقاضی کاشت
  • فاصله مناسب بین ابرو‌ها و خط رویش مو در نظر گرفته شود.
  • جراح مسلط به قوانین زیبایی شناختی باشد .
  • بهره‌گیری از گرافت‌های دوتایی یا تکی برای کاشت خط رویش مو در طبیعی بودن خط رویش موثر است.
  • بهتر است برای جلوگیری از ایجاد خط رویشی غیر طبیعی، خط رویش به صورت خطی و بسیار منظم طراحی نشود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست تماس

مشـاوره تـلفـنی رایـگان

میزبان صدای گرمتان هستیم 

همین الان باما تماس بگیرید 

در صورت تمایل درخواست تماس دهید
ما به زودی با شما تماس میگیریم .

توجه : این قسمت صرفا برای درخواستهای خدمات و مشاوره است ، لطفا برای درخواستهای پشتیبانی از لینک زیر استفاده کنید

به ما ملحق شوید